• Faciliteiten

  Li Diving is een volwaardig duikschool voorzien van alle gemakken.
  • Duikvijver
  • Vulstation
  • Verhuur duikmaterialen
  • Verkoop duikmateriaal
  • Leslokaal
  • Service en reparatiecentrum
Duikvijver

Duikvijver

Op ons terrein hebben we een unieke duikvijver met een inhoud van maar liefst 170.000 liter. In deze duikvijver zwemmen op dit moment maar liefst 38 Koi Karpers, 2 Steuren en 1 Zeelt rond. Dit is een beleving die je niet op veel plekken kan krijgen, maar bij Li-Diving kan het

Vulstation

Vulstation

Iedere duiker heeft natuurlijk ook een luchtvoorraad nodig om onderwater te kunnen ademen. Bij Li-Diving kunt u ook terecht om uw persluchtcilinders te laten vullen met 200 bar of 300 bar ademlucht.

Door ons moderne ademlucht compressorsysteem met buffercilinders kunnen wij uw cilinders snel en zorgvuldig vullen.

U kunt tijdens het wachten een kijkje nemen in onze winkel en duikschool en natuurlijk staat de koffie altijd bij ons klaar.

Woont u in de buurt en wil u uw cilinder regelmatig laten vullen bij ons? Vraag dan naar onze speciale vulkaart waarbij u korting krijgt op de vulling van uw cilinder.

Meer informatie hierover kunt u vragen op ons duikcentrum.


Verhuur duikmaterialen

Verhuur duikmaterialen

Heeft u nog niet uw eigen duikuitrusting, maar u wilt wel regelmatig duiken? Dan kunt u bij Li-Diving terecht voor uw duikuitrusting. U kunt natuurlijk zelf een duikuitrusting aanschaffen in onze duikwinkel, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om bij ons uw duikuitrusting te huren. Natuurlijk zorgen wij er voor dat onze huurmaterialen schoon en veilig zijn, zodat u een prettige en ontspannenduik kunt maken. Vraag bij onze duikschool naar het aanbod en de verdere mogelijkheden.

Service en reparatiecentrum

Service en reparatiecentrum

Bij Li-Diving kunt u ook terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw duikuitrusting. Wij zorgen dat een goed opgeleide techneut het inspecteert en het nodige onderhoud en reparatie uitvoert. U kunt bij Li-Diving terecht voor de volgende service en reparaties: Onderhoud/service van uw ademautomaat (voor alle merken); Herkeuren van uw cilinder; Inwendig en/of uitwendig stralen van uw cilinder; Opnieuw spuiten van uw cilinder; Onderhoud/reparatie van uw (semi)natpak en droogpak; Reparaties aan trimvesten en al uw andere duikspullen; Alle andere problemen waar u tegen aanloopt op het gebied van duiken.

Geopend

Maandag, woensdag, vrijdag, zondag op afspraak
Dinsdag geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur
Donderdag geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

Openingstijden gelden vanaf 1 April tot 1 Oktober.

Buiten deze maanden zijn wij alleen op afspraak geopend. 

Volg ons

Contact ons

Heeft u vragen of wilt u een reservering maken?.
Telefoon: +31 (0)487 562302
Mobiel: +31 (0)646 221822
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.